• Наши телефоны:+38 044 502-3002
    +38 050 388-1980
    Подобрать тур!
  • Наш адрес: Киев, ул. Сечевых Стрельцов 14, офис 2А
    Сегодня Dream и завтра Travel
  • Курс

    USD=27,10 грн.
    EUR=31,90 грн.
Лицензия туроператора АЕ № 272668 от 06.02.2014

Визы

 Обов'язкові документи для подання заяви на отримання візи в ПАР


  1. Паспорт для виїзду закордон, дійсний щонайменше 3 місяці після дати повернення в Україну та щонайменше з двома незаповненими сторінками для віз.
  2. Копія всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта.
  3. Дві фотографії паспортного розміру (3х4) (будь ласка впевніться, що фотокартки не оброблені у фотошопі, чітко відображаютьобличчя заявника (70% фото) та зроблені не раніше, ніж за 6 місяців до подачі документів).
  4. Підтвердження передплати готелю, яка складає щонайменше 30% від повної вартості (оригінал або копія).
  5. Копії квитків (не бронювання) туди і назад з чітко зазначеними датами.
  6. Підтвердження працевлаштування на бланку компаніїі з зазначенням посади, дати вступу на посаду, зарплати і періоду гарантованої відпустки (на випадок бізнес поїздки – лист-підтвердженнявід компанії із зазначенням мети поїздки);
  7. Пенсіонери повинні подати копію пенсійної виписки і лист з пенсійного фонду, де зазначена видана пенсія за останні 6 місяців;
  8. Приватні підприємці повинні надати документ про реєстрацію компанії і податкову декларацію за останні два квартали.
  9. Копія трудової книжки (сторінка з основною інформацією і з актуальною роботою) або копія трудового контракту.
  10. Підтвердження платоспроможності заявника (виписка з банку за останні 3 місяці, або офіційний лист з банку про стан коштів на рахунку) (оригінал).
  11. Аплікаційна форма заповнена англійською мовою.
  12. Медичне страхування на період подорожі (зазначена територія покриття – ПАР або увесь світ)(копія або оригінал).
Іноземці, які бажають отримати візу в ПАР, повинні надати візу/дозвіл на проживання в країні (Україні, Молдові, Грузії, Вірменії).
На випадок транзитного в’їзду, заявник повинен подати візу до країни призначення.
Час розгляду заяви на візу – 5 робочих днів (якщо всі вимоги виконані).
Час розгляду заяви на візу для іноземців, що мають дозвіл на проживання у країні, може скласти більше, аніж 5 днів (посольство ПАР в Україні повинне зв’язатися з посольством ПАР в країні завяника).
Подача документів можлива за місяць (або менше) до поїздки ;
Діти повинні подорожувати за власним паспортом;
Якщо заявник подорожує з неповнолітньою дитиною, потрібно надати:
  1. нотаріально завірений лист-дозвіл від батьків (якщо дитина подорожує тільки з одним із батьків або з третьою стороною) з сертифікованим перекладом на англійську
  2. дві фотокартки дитини;
  3. копія свідоцтва про одруження/розлучення з сертифікованим перекладом на англійську;
  4. копія свідоцтва про народження з перекладом на англійськуі підтвердження про навчання в навчальному закладі. 
Батьки, що виховують дитину одні, надають копію витягу з державного реєстру про права на дитину з перекладом на англійську.
Всі документи, які подаються не англійською мовою повинні бути перекладені (крім копій внутрішнього паспорту).
Всі громадяни України повинні подавати документи ОСОБИСТО.